Beugelsdijk Strafrechtadvocatuur

Tarieven

Tarieven

Kosten advocaat

Het eerste oriënterend gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Tijdens dit gesprek maken we kennis en wordt u geïnformeerd over de kosten van rechtsbijstand, waarbij u kunt denken aan de volgende mogelijkheden:

Toevoeging (pro deo)

Indien uw jaarinkomen (samen
met het jaarinkomen van uw partner indien u bent gehuwd of samenwoont) onder een bepaalde grens valt, kunt u in aanmerkingen komen voor gefinancierde rechtsbijstand. Dit wordt een toevoeging genoemd en staat ook wel bekend als pro deo. Mr. Beugelsdijk kan namens u een aanvraag daarvoor indien bij de Raad voor Rechtsbijstand. Informeer bij hem naar de mogelijkheden.

Uurtarief

Indien u niet in aanmerking komt voor een toevoeging, of in het geval u daarvan geen gebruik wenst te maken, betaalt u (telkens) een voorschot en wordt u bijgestaan op basis van een uurtarief. Wilt u geen onzekerheid over de hoogte van de uiteindelijke kosten voor rechtsbijstand, informeer dan naar de mogelijkheid om vooraf één vast bedrag voor alle werkzaamheden af te spreken. Er zal tekens worden gekeken naar een passende prijsafspraak

Vaste prijsafspraak

Vaak is het mogelijk om vooraf
een afspraak met u te maken
over één vast bedrag (ook wel
fixed fee genoemd) voor alle
werkzaamheden in een
betreffende procedure. U weet
in dat geval op voorhand waar u
aan toe bent en zo voorkomt u
onzekerheid over het totaal
verschuldigde honorarium.

Advocaat nodig?

Wanneer u verdacht wordt van een strafbaar feit, is bijstand van een gespecialiseerd strafrechtadvocaat in een zo vroeg mogelijk stadium van de procedure belangrijk. Hij kan u uitleggen waar u eventueel rekening mee kunt houden, hij kan u adviseren en u terzijde staan in elke fase van het proces.

Het tijdig inwinnen van deskundig advies kan een groot verschil maken in het verloop en afloop van uw strafzaak.

Meld uw zaak aan
Indien u onderstaand formulier invult, zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. Het eerste oriënterend c.q. kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Algemene voorwaarden
Robot